Inspiratie voor Unieke Vintage Spelcollages

Wil jij een kamer in je huis opvrolijken met een vintage look, maar weet je even niet goed hoe. Hier vind wooninspiratie, voorbeelden en woonideeën met onze vintage spelcollages die je huis een retro en vintage look geven.
Inspritatie om van te genieten!

Vintage muurdecoratie is zoals je ziet hier goed vertegenwoordigd. Er zijn verschillende collages in verschillende settings. Deze voorbeelden zullen je hopelijk inspireren om je eigen keuzes te maken. Elke display is er een om van te genieten, heb jij al je favoriet gevonden?

Het stijlen van een woning of een ruimte in een woning hoeft niet moeilijk te zijn. Maar er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden, dat je door het bos de bomen niet meer ziet. De één houdt van modern en strak, terwijl de ander een voorkeur heeft voor een landelijk interieur. Daarom vind je hier verschillende stijlen voorbij komen, waarbij elke keer de unieke spelcollages weer goed tot hun recht komen.

Jouw woonstijl op Mint Village?

Naast dat wij het super leuk vinden om te zien waar onze unieke spelcollages terecht komen, kan jouw woonstijl ook anderen inspireren. Daarom zouden wij het te gek vinden als jij die met ons zou willen delen.
Dus heb jij een echte Mint Village collage thuis staan of hangen, deel deze dan met ons, en wie weet staat jouw woonstijl op deze pagina!

Delen kan via Social Media (Facebook/Instagram), of neem gezellig even contact op via het contactformulier