Jip en Janneke Memory Spel Ingelijst
Jip en Janneke Memory Spel Ingelijst

Jip en Janneke Memory Spel Ingelijst

JIP EN JANNEKE MEMORY SPEL UIT 1981 INGELIJST IN EEN WIT FRAME.

Geef je kinderkamer een super leuke look met dit vintage ingelijste spel van Jip en Janneke.

Het is misschien niet eens van de oudste spellen in onze webshop, maar hij is zeker vintage en tijdloos. Zelf vinden wij hem een van de leukste, omdat de tekeningen van Fiep Westendorp een schitterende iconische stijl heeft en het toepasselijk is voor elke kinderkamer.

MEMORY SPEL BESTELLEN

Dit spel is natuurlijk te bestellen en vind je terug in onze webshop. Leuk om een kinderkamer een speelse look te geven, of een perfect kado om te geven aan iemand die een kind verwacht.

JIP EN JANNEKE SPELEN SPELLETJES

Jip en Janneke zijn de kinderverhalen geschreven door Annie M.G. Schmidt die iedereen wel kent. In de jaren vijftig werden deze geschreven en zijn sindsdien voor alle kinderen tijdloos. Wie kent het niet, Jip en Janneke Spelen Buiten, vieren Kerst, zijn Ziek, Spelen met Takkie en nog veel meer! Naast dat de verhalen van Jip en Janneke avontuurlijk en leuk zijn, wordt dit altijd ondersteund door de mooie tekeningen gemaakt door Fiep Westendorp. De illustraties van Jip en Janneke zijn iconisch en hebben de vintage look die dit spelcollage de tijdloze kinderlook geeft.

TAKKIE EN SIEP

Vaak krijgen wij de vraag wat de namen van de huisdieren in de stripverhalen zijn. Zoals veel wel weten, heet de hond Takkie. Deze huppelt altijd vrolijk rond en is in veel verhalen terug te vinden.

Het andere huisdier in de verhalen is de kat, deze is heel gezellig maar soms ook een beetje eigenwijs. De naam van deze kat is Siep. Een schattige naam die precies bij het karakter van deze kat past.

Bekijk dit spel

Terug naar alle inspiraties